U lajmërua për bombë në Selanik, mediet greke: Alarmi ishte mashtrim

U lajmërua për bombë në Selanik, mediet greke: Alarmi ishte

Telefonata e bërëmëngjesin e ditës së sotme,  në numrin tre-shifror të urgjencës (112) dhe paralajmërimi për një bombë në Gjykatën e Selanikut rezultoi se ishte mashtrim.

Inspektimi i godinës përfundoi , pa u gjetur asgjë e dyshimtë. Më parë policia evakuoi  ndërtesën dhe ndaloi lëvizjen e automjeteve në rrugën 26 Tetor.

Tashmë lëvizja e makinave i është rikthyer normalitetit.

EMISIONET