Të shtëna armësh në lagjen “Bregu i Diellit”, në vendngjarje ndihma e shpejtë e policia

Të shtëna armësh në lagjen “Bregu i Diellit”,

Të shtëna armësh janë dëgjuar minuta më parë në Bregun e Diellit të Prishtinës.

Ende nuk dihet se a ka të lënduar, e as motivi i kësaj ngjarje.

Në vendin e ngjarjes ka arritur ndihma e shpejtë si dhe policia.

 

EMISIONET