Surroi: Rama ka mungesë njohurie dhe ndjeshmërie ndaj Kosovës, duhet të ketë bashkërendim

Në “Drejt” nga Luan Rama në Ora News, publicisti Veton Surroi u shpreh se Rama ka qenë disa herë konsistent në mungesën ne ndihmën në momentin të duhur dhe mungesë së njohurive.

Surroi: Rama ka qenë disa herë konsistent në mungesën ne ndihmën në momentin të duhur dhe mungesë së njohurive për atë që po ndodh në Kosovë. Qysh nga koha e anulimit të qeverive dhe më herët ka pasur një mungesë ndjeshmërie për disa nuanca për ato që ndodhin në Kosovë.

Shqipëria edhe si shtet fqinj duhet të kishte një ndjeshmëri më të madhe. Serbia nuk është shtet fqinj i Shqipërisë, por i Kosovës. Rama mund të ishte më i holluar në analizë dhe një bashkërenditje me autoritetet e Kosovës.

 

 

 

EMISIONET