Rrëmbehet dhe dërgohet në mal, shtetasi paraqitet pas disa orësh në Policinë e Prishtinës

Rrëmbehet dhe dërgohet në mal, shtetasi paraqitet pas disa

Tutje bëhet e ditur se njësitë e hetimeve rajonale janë duke e trajtuar rastin.

“Njësitë policore kanë filluar ta trajtojnë rastin. Pas disa orësh personi që dyshohet se ka qenë i rrëmbyer është paraqitur në stacion policor. Njësitë e hetimeve rajonale janë duke e trajtuar rastin”, thuhet në raport.

Ndërkaq, siç bëhet e ditur nuk raportohet për të arrestuar.

EMISIONET