Video shokuese nga Prishtina/ Në mes të ditës burri sulmon dhe godet me shkop gome 3 vajza

Video shokuese nga Prishtina/ Në mes të ditës burri sulmon dhe

Një person ka dhunuar 3 gra në rrugën “Ahmet Krasniqi” në Prishtinë ditën e sotme.

Njëra nga vajzat është duke xhiruar me telefon pjesën e rrugës, ku pastaj me shpejtësi shihet teksa vjen një burrë i cili nis të ushtrojë dhunë fizike.

Ai vjen nga rruga dhe fillon të sulmojë 3 gratë ndërkohë që ato i kundërpërgjigjen duke bërë që të largohet agresori.

Për rastin në fjalë, që është filmuar nga kamerat e sigurisë, është njoftuar edhe Policia , dhe ngjarja po hetohet.

EMISIONET