Politikanët serbë rrihen me grushta e shkelma në mes të ditës (Shiko videon)

Politikanët serbë rrihen me grushta e shkelma në mes të

Një video e publikuar në rrjetet sociale tregon dy politikanë serbë që rrihen në mes të ditës. Me grushta shkelma dhe Dejan Baçiç nga koalicioni “Moramo”, Millorad Mrgja dhe kryetari i Këshillit lokal nga partia Radikale serbe janë konfliktuar ndërsa në rrugë ka pasur edhe qytetarë madje dhe fëmijë të cilët shikonin të habitur.

Ata janë të njohur për qëndrimet e kundërta. Fillimisht askush nuk ka ndërhyrë deri në një moment kur një burri arriti ti ndante. 

KETU LAJMET MINUTE PAS MINUTE

 

EMISIONET