Policia e Kosovës vijon aksionin në veri, zbulon armatime në dy vendndodhje

Policia e Kosovës vijon aksionin në veri, zbulon armatime në dy

Policia e Kosovës ka zhvilluar edhe bastisje në veri të vendit ku ka gjetur sërish armë.

Zëvendësdrejtori i Policisë për Mitrovicën e Veriut, Veton Elshani, tha se s’mund të japë shumë detaje deri në verifikim të detajeve, sipas raportimit të mediave në Kosovë.

“Policia ka bërë bastisje në dy vende. Në njërin ende bastisja nuk ka përfunduar. Pas verifikimeve të nevojshme ju njoftojmë me të gjeturat”, u shpreh ai.

Ai ka shtuar se “ka gjetje të armëve, por që për sasinë e tyre dhe për detaje të tjera mund të flasim më vonë për shkak që ende nuk janë verifikuar”.

EMISIONET