Perolli: Vendimi për dinarin, lojë politike nga kryeministri Kurti

Aktivisti i PSD-së në Kosovë, Lisjan Perolli në një intervistë në Ora News foli për zhvillimet e fundit në Kosovë.

Perolli u shpreh se vendimi per dinarin eshte loje politike nga Kurti.

Perolli: Në Kosovë në disa prej komunave me shumicë serbe funksionojnë disa struktrura paralele që janë institucione në hije për qytetarët serb atje.

Strukturat paralalele atje kanë rregulluar sportin, infrastrukturën dhe financohen nga Serbia në mënyrë ilegale.

Javët e fundit kemi parë si qeveria mori hap ti mbyllë disa prej institucioneve paralele. 

Vendimi per dinarin, loje politike nga Kurti.

EMISIONET