Ministri i Punëve të Jashtme të Greqisë, Nikos Dendias sot në Kosovë

Ministri i Punëve të Jashtme të Greqisë, Nikos Dendias sot

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani sot pret në takim ministrin e Punëve të Jashtme të Greqisë, Nikos Dendias.

Takimi do të nis në orën 11:00 dhe mediat mund të marrin pamje në fillim të takimit.

Ministri Dendias pritet të takohet edhe me përfaqësues të tjerë të institucioneve.

EMISIONET