Media greke: 20-vjeçaren britanike e mbyti burri në sy të foshnjës

Media greke: 20-vjeçaren britanike e mbyti burri në sy të

Policia, sipas Protothema, ka në dispozicion informacion të mjaftueshëm që dokumenton se vrasësi i Caroline 20-vjeçare është burri i saj Charalambos Anagnostopoulos .

“Provat bazohen kryesisht nga analiza me ndihmën e teknologjisë e të dhënave të celularëve të çiftit dhe ora biometrike e viktimës” shkruhet në artikull.

Charalambos Anagnostopoulos, burri i 20-vjeçares Caroline Krauts, është sipas informacionit në dispozicion të policisë dhe që konsiderohet i mjaftueshëm, vrasësi i saj.

Përmbysja që sjell 32-vjeçarin  nga pozicioni i burrit dhe babait të shkatërruar në pozicionin e të akuzuarit për një nga rastet më famëkeqe të vrasjeve të viteve të fundit, e lë publikun pa fjalë, shkruan protothema.

EMISIONET