Lia e majmunëve shumë pranë Shqipërisë. Konfirmohen dy rastet e para në vendin fqinj

Lia e majmunëve shumë pranë Shqipërisë. Konfirmohen dy

Dy persona kanë rezultuar pozitivë me linë e majmunëve në Greqi.

Sipas mediave vendase mësohet se analizat e dy kampioneve të marra prej tyre ka përfunduar dhe ato i përkasin llojit të Afrikës Perëndimore.

Pacientët janë në gjendje të mirë shëndetësore, ndërkohë janë izoluar për të parandaluar shpërndarjen e infektimit.

Autoritetet greke kanë deklaruar se rreziku i sëmundjes mbetet i ulët për popullatën e përgjithshme dhe janë marrë të gjitha masat e nevojshme për të kufizuar përhapjen e sëmundjes.

EMISIONET