Kulla: Serbët nuk qenë në dasëm me armë me vete, Policia e Kosovës ka autoritet të plotë në veri

Në “Drejt” nga Luan Rama në Ora News, analisti Ilir Kulla u shpreh se përgjigjen kryeministrit Rama ia ka dhënë zëdhënësi i KFOR-it që ka dhënë se zbatimi i ligjit është detyrë e policisë së Kosovës.

Kulla: Duket sikur ata që kanë qenë në dasmë, kanë pasur një punë dhe patën ca armë me vete dhe ndodhi një sherr. Kjo është absurde.

Përgjigjen kryeministrit Rama ia ka dhënë zëdhënësi i KFOR-it që ka dhënë se zbatimi i ligjit është detyrë e policisë së Kosovës dhe jo dikush tjetër. Po kërkohet që të hiqet autoriteti i shtetit të Kosovës.

EMISIONET