Kraki: Animi i Ramës nga mediet dhe oligarkët anti-qeveri dhe anti-Kurti bëri bujë në Kosovë

Në “Ora e Betit” nga Beti Njuma në RTV Ora, Nezir Kraki, Politolog u shpreh se takimet mes dy qeverive të dy vendeve tona janë për tu përshëndetur.

Ai tha se ajo që bëri pak bujë në Kosovë, ishte animi shumë i dukshëm i Ramës nga grupet e medies dhe oligarkët që shihen si anti-qeveri dhe anti-Albin.

Kraki: Realisht, ngjarje të tilla janë për të përshëndetur edhe pse më shumë kanë pasur më shumë simbolikë sesa punë në terren. Natyrisht që Rama ka atë ekspresivitetin e tij si natyrë. Ajo që bëri pak bujë në Kosovë, ishte animi shumë i dukshëm i Ramës nga grupet e medies dhe oligarkët që shihen si anti-qeveri dhe anti-Albin.

EMISIONET