Kosovë, zjarr i madh në zyrat Institutit të Mjekësisë Ligjore

Kosovë, zjarr i madh në zyrat Institutit të Mjekësisë

Një zjarr i madh i ka përfshirë disa zyre të Institutit të Mjekësisë Ligjore të Kosovës, mëngjesin e së martës.

Policia dhe Zjarrfikësit kanë dalë në vendin e ngjarjes, zjarri ka kapluar katin e dytë të objektit. Sipas burimeve ne IML, është duke u djegur zyra e Arsim Gërxheliut dhe zyra e ushtruesit të detyrës së auditorit.

Nuk dihet se çfarë mund ta ketë shkaktuar zjarrin në ndërtesën e Objekti i Institutit të Mjekësisë Ligjore.

EMISIONET