Greqi/ I mituri filmon vajzën gjatë marrëdhënies sekskuale dhe i shpërndan videot në këmbim të 2000 €

Greqi/ I mituri filmon vajzën gjatë marrëdhënies sekskuale

Dy të mitur, nxënës të shkollave të mesme në Rodos akuzohen për trafikim të materialeve pornografike . Bëhet fjalë për një djalë dhe një vajzë 14-vjeçare, pasi i pari dyshohet se ka regjistruar në celularin e tij marrëdhënien seksuale me një vajzë 13-vjeçare, pas nxitjes së vajzës e cila është gjithashtu e përfshirë në këtë rast, dhe më pas i publikoi videot në internet.

Siç shkruan konkretisht dimokratiki.gr , 14-vjeçari dyshohet se ka pasur një lidhje me vajzën 13-vjeçare dhe ka regjistruar momentet e tyre private në celularin e tij, të cilat i ka ndarë me nxënës të tretë të së njëjtës shkollë si dhe mësuesit.

Ndërkohë në këtë rast është përfshirë edhe një vajzë, shoqe klase e të riut Dyshohet se ajo e ka nxitur që të filmojë 13-vjeçaren gjatë marrëdhënies së tyre seksuale dhe ta kërcënonte me 2000 euro në këmbim.

Kuptohet që paratë nuk i janë dhënë asnjëherë 14-vjeçarit dhe për t'i marrë videot ai ka gënjyer viktimën se në atë moment po i shkruante nënës së saj, por ajo që në fakt po bënte ishte t'i dërgonte foto një djali tjetër.

Ai i dërgoi asaj gjithsej shtatë video me kohëzgjatje nga disa sekonda secila , të cilat ai e pranoi kur u thirr nga drejtori i shkollës për t'i shpjeguar. Ndonëse nuk dukej fytyra, fotot iu shpërndanë nxënësve të kompleksit shkollor, konkretisht përmes një bisede në grup të fëmijëve në rrjetet sociale.

Videopërgjimi dyshohet se ka ndodhur më 24 shkurt 2023, vepra dyshohet se është konstatuar më 8 mars 2023 dhe urdhri i prokurorisë është lëshuar dy ditë më vonë nga Prokurori Publik i Rodosit.

Tashmë është në zhvillim e sipër një ekspertizë paraprake , nën mbikëqyrjen e punonjësve të Nëndrejtorit të Sigurisë Rodos, për të përcaktuar nëse një krim është kryer dhe tashmë të enjten e kaluar viktima kishte dhënë një deklaratë në prani të një psikologe fëmijësh.

EMISIONET