Gjenocidi në Srebrenicë/ Vuçiç mbështillet me flamur në sallën e OKB-së: Krenar për Serbinë time!

Gjenocidi në Srebrenicë/ Vuçiç mbështillet me

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiç ishte prezent në seancën e Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara, ku u miratua propozimi për rezolutën e për gjenocidin e Srebrenicës. 

Pasi u miratua rozuluta për Srebrenicën presidenti serb nuk e priti mirë ku dhe vendosi të mbulohej me një flamur të Serbisë.

Gjithashtu presidenti serb pas votimit dhe miratimit të Rezolutës, ka publikuar një foto në instagram teksa e mban flamurin e Serbisë në shpinë në sallën e Asamblesë. Ndërkohë afër Vuçiç është i ulur edhe Marko Gjuriç.

Krenar për Serbinë time!”, ka shkruar presidenti Vuçiç në Instagram.

EMISIONET