Gazetari poston foton simbolike nga Kosova: Shiheni guximin e gazetares dhe huliganët që fyejnë profesionistët

Gazetari poston foton simbolike nga Kosova: Shiheni guximin e gazetares dhe

Një foto epike. Kështu e përshkruan gazetari shqiptar i Kosovës, Dukagjin Maliqi. Ai shkruan se guximi i gazetarëve përpara një grupi huliganësh dhe kriminelësh në veri të Kosovës është për t’u admiruar.

“Kjo fotografi është thjesht epike.

Veç ndaluni dhe shihni në detaje këtë fotografi. Guximin e gazetares e cila armën e vetme kundër një grupi huliganësh e kriminelësh e ka mikrofonin, nuk e kanë një pjesë e madhe e burrave që po i fyejnë këta profesionistë.

Përndryshe, Tëvë1 e ka të mbushur redaksinë e lajmeve me të tillë gazetar si Fetije Kamberi.”- shkruan Dukagjin Maliqi.

EMISIONET