Gazetari gjerman për mosimplementimin e vendimit për Manastirin e Deçanit: Vështirë se do të ndodhë anëtarësimi në KiE

Gazetari gjerman për mosimplementimin e vendimit për Manastirin e

Michael Martens, gazetar i Frankfurter Allgemeine Zeitung, ka thënë se është e vështirë që Kosova të anëtarësohet në Këshillin e Evropës nëse refuzon të zbatojë vendimet e Gjykatës Supreme dhe Kushtetuese të shtetit të tij.

“Kosova: A mund/duhet të anëtarësohet në Këshillin e Evropës një vend që për vite me radhë refuzon të zbatojë vendime shumë të qarta të Gjykatës Supreme dhe Kushtetuese? Vështirë”, ka shkruar Martens në “X”.

EMISIONET