FOTOLAJM/ Solstici veror është më i bukuri në Kokino

FOTOLAJM/ Solstici veror është më i bukuri në Kokino

Agim i hershëm dhe muzg i vonë. Nëse ju kanë shijuar këto ditë magjike të gjata, verbuese me diell, sot është qershia mbi tortë. 

21 qershori është solstici veror, dita më e gjatë dhe nata më e shkurtër e vitit në hemisferën veriore. 

Dhe kjo duket më së miri në observatorin megalithik Kokino të Kumanovës, është një atraksion i vërtetë jo vetëm për vendasit, por edhe për turistët e huaj nga vende të ndryshme të botës që vizitojnë këtë vend.

Foto nga Robert Atanasovski

 

FOTOLAJM/ Solstici veror është më i bukuri në KokinoFOTOLAJM/ Solstici veror është më i bukuri në KokinoFOTOLAJM/ Solstici veror është më i bukuri në KokinoFOTOLAJM/ Solstici veror është më i bukuri në KokinoFOTOLAJM/ Solstici veror është më i bukuri në KokinoFOTOLAJM/ Solstici veror është më i bukuri në KokinoFOTOLAJM/ Solstici veror është më i bukuri në KokinoFOTOLAJM/ Solstici veror është më i bukuri në KokinoFOTOLAJM/ Solstici veror është më i bukuri në KokinoFOTOLAJM/ Solstici veror është më i bukuri në KokinoFOTOLAJM/ Solstici veror është më i bukuri në KokinoFOTOLAJM/ Solstici veror është më i bukuri në Kokino

FOTOLAJM/ Solstici veror është më i bukuri në Kokino

EMISIONET