FOTO/ E pazakontë në Kosovë, nëna e re lind katër fëmijë. Mësoni gjininë e tyre

FOTO/ E pazakontë në Kosovë, nëna e re lind katër

Një nënë nga Podujeva e Kosovës ka lindur katërnjakë.

Sipas një njoftimi të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës (ShSKUK) bëhet e ditur se nëna me inicialet D. S., 26 vjeçare, ka lindur me operacion, në kujdes shëndetësor të mjekëve, mamive dhe infermierëve.

“Tre fëmijë janë të gjinisë mashkullore dhe një e gjinisë femërore.

Nëna bashkë me fëmijët janë në gjendje të mirë shëndetësore. Tani fëmijët janë nën përkujdesje të stafit mjekësor në Klinikën e Neonatologjisë, ku janë duke marrë trajtimet e nevojshme”, thuhet në njoftim.

EMISIONET