Armë dhe sende të forta ndaj protestuesve në Maqedoninë e Veriut

Armë dhe sende të forta ndaj protestuesve në Maqedoninë e

Një grup prej disa personash hodhën sende të forta ndaj protestuesve të cilët po lëviznin përmes urës “Goce Dellçev” në drejtim të Ministrisë së Punëve të Jashtme. U hodhën karrige, paleta druri... Në mediat vendase u publikua një foto ku shiheshin persona me armë në dorë dhe një grup personash me shishe qelqi dhe sende të forta. 

Kjo është dita e pestë që qytetarët dhe disa nga partitë opozitare shprehin pakënaqësinë e tyre për propozimin francez, i cili sipas tyre është i dëmshëm për shtetin dhe nuk mbron interesat e shtetit.

Para fillimit të protestës, lideri i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski, i cili ka përsëritur qëndrimet dhe kërkesat e partisë në lidhje me dokumentet e propozuara nga BE-ja dhe ka apeluar për pjesëmarrje masive në protestë, duke dënuar sjelljet e dhunshme të individëve.

 

Armë dhe sende të forta ndaj protestuesve në Maqedoninë eArmë dhe sende të forta ndaj protestuesve në Maqedoninë eArmë dhe sende të forta ndaj protestuesve në Maqedoninë e

Armë dhe sende të forta ndaj protestuesve në Maqedoninë eArmë dhe sende të forta ndaj protestuesve në Maqedoninë e

EMISIONET