"A jeni mirë, a jeni mirë?" Dy të rinj kosovarë guxojnë më shumë se duhet, lahen në liqenin e ngrirë

Nuk kanë të ndaluar sfidat në dimër. Pas vlonjatit që guxoi të notojë në det një ditë më parë edhe pse temperaturat ishin disa gradë nën zero, dy të rinj nga Kosova e kanë çuar në një tjetrë nivel sfidën.

Në temperatura -15 gradë, ata futen dhe lahen në një liqen malor.

Për tu futur brenda më parë ata kishin çarë akullin.

Një person i tretë që i filmon i pyet herë pas here pas futjes në ujë nëse ata ndihen mirë ndërsa në fund i përgëzon për veprimin.

EMISIONET