25 vite Kosovë e lirë/ Gjanaj: Për çështjen e sigurisë, Kosova kurrë nuk ka qenë më e sigurtë

Politologu, Ramadan Gjanaj në një intervistë në Ora News u shpreh se për çështjen e sigurisë, Kosova kurrë nuk ka qenë më e sigurtë.

Gjanaj: Ditë festive dhe zie për viktimat dhe gratë e dhunuara.

As Osmani dhe as Kurti nuk mund të flasin ndryshe nga ajo që do populli i Kosovës.

Shteti i Kosovës duhet të ndërmarri reformat për ti paraprirë kohës kur BE të hapë negociatat me Kosovën.

Kjo kohë që kemi përpara është shumë e rëndësishme për ne.

Kur të vijë në tavolinë cështja e njohjes së Kosovës, vendet e tjera mos të kenë justifikime fallco.

Për cështjen e sigurisë populli i Kosovës kurrë nuk ka qenë më i sigurtë.

Nuk kemi arritur aty ku kemi dashur të arrijmë.

EMISIONET