Rahman Raja me lino, Mimi Kodheli nuk i ndahet kostumit

Ditën e sotme u mbajt seanca parlamentare e rradhës. Disa foto të marra nga LSA shihen disa deputetë me maske dhe disa deputetë pa maskë. Ajo që bie më shumë në sy është dhe veshja e tyre.

Deputeti Rahman Raja Suli ka zgjedhur të veshë një këmishë lino, ndërsa Mimi Kodheli nuk di t’i ndahet kostumit.

FOTOGALERI TJERA

E treta e vërteta e Biden
08/11/2020 - 11:16