Këta janë dy vëllezërit Mario dhe Andi Roshi,  26 dhe 29 vjeç, administratorët e dy qendrave të masazhit që i kishin kthyer në vende ku ushtrohej prostitucioni.

Ata u arrestuan një ditë më parë nga Policia e Tiranës në një operacion të zhvilluar gjatë orëve të natës në kuadër të informacioneve për ushtrim prostitucioni në këto ambjente.

Sot ata ata dolën parë gjykatës për vlerësimin e masës së sigurisë dhe gjykata vendosi ti lërë në arrest me burg.

Ndaj tyre rëndojnë dy akuza: “shfrytëzim prostitucioni” dhe “mbajtja e lokaleve për prostitucion”.

Qendrat e masazhit në pronësi të tyre që ofronin shërbim  ekstra, ndodhen në zonën e Pazarit të Ri, ne Tirane, pikërisht në afërsi të banesës së Ministrit të Brendshëm, Sandër Lleshaj.

Si rekrutoheshin – Nga hetimet e kryera ka rezultuar se këta dy shtetas në bashkëpunim me njëri-tjetrin rekrutonin femra nëpërmjet rrjeteve sociale me pretendimin për ti punësuar si masazhatore për të kryer masazhe relaksuese për klientët e këtyre qendrave.

“Pasi i rekrutonin paraprakisht dhe i punësonin këto femra këta shtetas i detyronin këto punonjëse (duke përfshirë edhe punonjëse të mitura) që përveç masazhit tu ofronin klinetëve edhe shërbime seksuale brenda këtyre qendrave të masazhit.

Në përfundim klientët bënin pagesën për shërbimin e masazhit dhe shërbimet seksuale që ata përfitonin dhe këto përfitime ndaheshin ndërmjet administratorëve të këtyre qendrave dhe punonjëseve që kryenin këto shërbime.

Lexo edhe- Zbulohen dy qendra prostitucioni afër shtëpisë së Ministrit Lleshaj, po kërkohen edhe klientët

Kthyen qendrat masazh në vende prostitucioni, arrestohen vëllezërit