Putin në gjendje të keqe shëndetësore, në luftë me kancerin dhe sëmundjen e Parkinsonit

Putin në gjendje të keqe shëndetësore, në luftë me

Presidenti rus Vladimir Putin ka kancer si dhe simptoma të sëmundjes së Parkinsonit. Ai në muajin shkurt ishte nënshtruar një ndërhyrje kirurgjikale urgjente.

Analisti politik Valery Solovei pretendimet e mëparshme të të cilit ishin mohuar për shëndetin e dobët të njeriut më të fortë në Rusi, thotë se Putini ka në plan të jap dorëheqjen e tij nga Kremlini në fillim të vitit të ri.

Solovei pretendon të këto burime i ka nga Kremlini.

“Unë nuk jam mjek dhe nuk kam asnjë të drejtë etike për t’i zbuluar këto probleme. Diagnoza e dytë është shumë më e rrezikshme, pasi Parkinsoni nuk kërcënon gjendjen fizike, por thjesht kufizon paraqitjet publike. Por ekziston një diagnozë fatale”, tha Solovei.

Gjithashtu ai tha se Putini në muajin shkurt i është nënshtruar një operacioni për kancerin në bark.

EMISIONET