Largimi i pushuesve kryesisht shtetas kosovarë nga bregdeti, ka sjellë fluks të lartë automjetesh në Rrugën e Kombit këtë pasdite.

Nga kryqëzimi i rrugës së Shëngjinit drejt Milotit dhe përgjatë Rrugës së Kombit është krijuar trafik i rënduar.

Në Rrugën e Kombit nga Miloti në Rubik është  krijuar radhë kilometrike automjetesh.