Propaganda mbi gjithçka. Kjo është motoja me të cilën drejton Tiranën kryebashkiaku Erion Veliaj.

Pavarësisht se Tirana ka me qindra problematika, për Veliaj rëndësi ka që gjithçka në foto e video të dalë e bukur.

Për këtë arsye ai ka në stafin e tij një “ushtri” të tërë fotografësh që mundohen të reklamojnë në media dhe rrjete sociale “arritjet” e qeverisje së shefit të tyre, shkruan Ora News.

Shembulli më i mirë është fotoja e mëposhtme, e publikuar nga gazetari Lutfi Dervishi.

Imagjinoni sikur vetëm njëri/njëra të bënte foton- dhe të tjerët të punonin!”, shkruan ai.

Ndërkohë që nuk kanë munguar edhe ironitë në rrjetet sociale.