“Europa Agenci” sapo ka lancuar projektin e punësimit me kontratë në Poloni

Ermal Jauri i ftuar në “Ditë e Re” tregon se kontratat janë 1 kryesisht 1 vjeçare.

“Kryesisht kërkohen punëtorë ndërtimi. Nuk është se mungojnë kërkesa për fusha të tjera, por në fushën e ndërtimit ka shumë kërkesa. Por ka dhe kërkesa për IT, mjekë, inxhinerë” u shpreh Jauri.

Për më shumë ndiqni bisedën në studion e emisionit  “Ditë e Re”