Subashi nis fushatën: Fieri do mbetet kryeqyteti i socialistëve, gati faza e tretë për Gjanicën

Në nisje të fushatës zgjedhore për 14 majin, Armando Subashi i cili kërkon një mandat tjetër në Fier, tha se ky qytet do të vijojë të mbetet kryeqyteti i socialistëve.

Ai premtoi se brenda këtij viti pret financimin për fazën e tretë të rehabilitimit të lumit Gjanica.

"Padyshim Fieri do të vazhdojë të jetë kryeqyteti i socialistëve shqiptarë. Jemi duke punuar me fazën e dytë të rehabilitimit të Gjanicës. Besoj për pak javë përfundon, kemi gati projektin dhe presim që brenda këtij viti të marrim finacimin e fazës së tretë".

zgjedhjet e 14 majit fushata zgjedhore

EMISIONET