3 vrasje në dy ditë, asnjë i arrestuar, PD: Krimi nuk luftohet me kërcënime boshe

Anëtarit i Këshillit Kombëtar të PD, Edvin Kulluri doli në një komunikim për mediat ku foli për situatën e rendit në vend. Kulluri akuzoi qverinë se nuk po arrin ti përgjigjet situatës kriminale në vend

"Situata e rënduar e sigurisë në ditët e fundit ka trazuar sërish opinionin. Për shkak të humbjes së besimit tek organet ligjzbatuese, invividë që mbartin konflikte të ndryshme e kanë gjetur zgjidhjen tek vetgjyqësia.

Qeveria shqiptarë përmes ndryshimit të ministrit të rendit, nuk po arrin ti përgjigjet situatës kriminale në vend. Krimi nuk luftohet as me kërcënime boshe as me aktrime. Policia dhe gjykatat do kenë gjithë mbështetjen tonë", tha ndër të tjera Kulluri.

EMISIONET