Rama takon Macron në Bratislavë: U prekën me thellësi temat e rajonit dhe marrëdhënia me BE-në

Rama takon Macron në Bratislavë: U prekën me thellësi temat

Kryeministri i vendit Edi Rama ishte sot në një takim në Bratislavë me Presidentin e francës Emanuel Macron.

"Bratislavë, Sllovaki - Me Presidentin e Republikës së Francës, Emmanuel Macron, në një takim shumë miqësor, ku u prekën me thellësi temat e rajonit tonë në sfondin e konfliktit në Ukrainë, marrëdhënia e Ballkanit Perëndimor me BE-në dhe nevoja për një qasje të re politiko-ekonomike, si edhe marrëdhëniet bilaterale Francë-Shqipëri," deklaroi Rama.

EMISIONET