Petrit Vasili: SPAK hapi sytë, ja provat e masakrës zgjedhore

Petrit Vasili: SPAK hapi sytë, ja provat e masakrës zgjedhore

Nënkryetari i Partisë së Lirisë, Petrit Vasili ka publikuar pamje të reja në lidhje me masakrën zgjedhore të ndodhur në 14 maj.

Vasili shkruan se banditët e rilindjes në tavolinat e numërimit në KZAZ bashkë me anëtarët për Këshill, numëruesit, Drejtorët e Bashkisë me konflikt të hapur interesi.

Vasili: Plasi sytë SPAK dhe KQZ ja kasaphana zgjedhore në Kuçovë!! KZAZ Kuçovë krim shtetëror dhe elektoral i vërtetë!

Banditët e Rilindjes në tavolinat e numërimit në KZAZ bashkë me anëtarët për Këshill, numëruesit, Drejtorët e Bashkisë me konflikt të hapur interesi.

Krim i pastër zgjedhor në bashkëpunim! Burgu është më e pakta për këta dhe atje do shkojnë pa asnjë diskutim!

EMISIONET