Përplasja me Monika Kryemadhin, në kuadër të lojës? Meta s’e mban të qeshurën: Nuk ka asnjë...

Kryetari i Partisë së Lirisë, Ilir Meta ka komentuar dhe deklaratat e bëra ndaj Monika Kryemadhit, bashkëshortes së tij, nëse janë lojë apo të vërteta.

Ai tha se për të nuk ka asnjë lojë, ose loja është e hapur.

Gazetari:  Z. Meta duke qenë se dihet tashmë se historitë dashuri-urrejtje shesin shumë, kanë klikime dhe bëjnë bujë, a mos përplasja juaj me znj. Kryemadhi është në kuadër të lojës?

Meta: Ju niseni nga filmi; Operacioni i zjarrit, apo keni të dhënë nga grupi i zjarrit.

Të gjitha këto ndryshime që po bën Ilir Meta dhe nga PL, nuk ka asnjë lojë.

Ose loja është e hapur.

Unë Ilir Meta, kandidat për president të PL, kam një program të qartë me 5 prioritete për 4 mln shqiptarë plus.

Kam një ekip të qartë.

Në planin financiar, se do pyesin qytetarët, se ku do të gjenden paratë, kam ekonomistin më të mirë, që është Petraq Milo.

EMISIONET