Meta me banorët e Njësisë Nr. 7: Ecim të sigurt drejt 14 majit, dita e triumfit të demokracisë

Meta me banorët e Njësisë Nr. 7: Ecim të sigurt drejt 14

Kreu i PL Ilir Meta ishte sot me banorët e njësisë 7 në Tiranë.

"Sot ishim në Njësinë Nr. 7 në Tiranë. Vijojmë rrugëtimin tonë për të dëgjuar qytetarët, të cilët kanë një padurim të jashtëzakonshëm për Ndryshim. Ecim të sigurtë drejt 14 Majit, ditën e triumfit të demokracisë dhe rikthimit të bashkive tek qytetarët."

EMISIONET