Meta bëhet “futbollist”: Bashkë me Belindin do të kemi më shumë fusha sportive publike pa pagesë

Meta bëhet “futbollist”: Bashkë me Belindin do të

Kreu i Partisë së Lirisë, ilir Meta, pas takimeve zyrtare, ka vendosur që pasditen e sotme ta kalojë në mënyrë sportive duke zhvilluar një ndeshje me të rinjtë e LRI-së.

Ai shkruan në Facebook se bashkë me kryetarin e ri të bashkisë, Belindin, patjetër që do të angazhohen për më shumë fusha sportive publike pa pagesë.

Meta: Nuk ka rini pa sport, nuk ka sport pa rini. Por si t’ia bëjmë faktit që në Tiranë rinia nuk ka ku të luajë futboll, apo basketboll, apo volejboll, përveçse me pagesë? Shumica e fushave janë private, dhe çmimi nuk është i lirë.

Bashkë me kryetarin e ri të Bashkisë, Belindin, patjetër që do të angazhohemi për më shumë fusha sportive publike pa pagesë. Jo vetëm në qendër, por në çdo lagje. Edhe në ato privatet, të rinjtë, gjimnazistët, studentët, duhet të paguajnë gjysmë çmimi në çdo ambient sportiv. Bashkë Fitojmë!

Meta bëhet “futbollist”: Bashkë me Belindin do të

Meta bëhet “futbollist”: Bashkë me Belindin do të

EMISIONET