Konsulenti izraelit gjenerues i Inteligjencës Artificiale, takim me Ramën

Konsulenti izraelit gjenerues i Inteligjencës Artificiale, takim me

Dror Gill është një konsulent gjenerues i IA-së, i cili ndihmon organizatat të përdorin mjetet e IA-së për të rritur efikasitetin dhe për të shtuar operacionet e tyre.

Siç informoi faqja në rrjetet sociale “Izraeli në Shqipëri”, gjatë vizitës në Tiranë, Gill u takua me Kryeministrin Edi Rama, një takim i  shkëlqyer ku  folën për përdorimin e IA-së për integrimin e Shqipërisë dhe aplikimet e mëtejshme.

Dror është një ekzekutiv i teknologjisë me mbi 30 vjet përvojë që ka shërbyer si CTO, VP Product, dhe VP Marketing në kompanitë kryesore izraelite të teknologjisë së lartë.

“Është mbresëlënëse të shohësh se si Kryeministri Rama po udhëheq përparimin e teknologjisë”, thuhet në njoftim.

EMISIONET