''Koha të rimëkëmbim blegtorinë'', propozimi i Metës: 10 mijë euro grant për krijimin e një ferme dhe përjashtim nga taksat për 5 vite

''Koha të rimëkëmbim blegtorinë'',

Kreu i Partisë së Lirisë, Ilir Meta thotë se është koha për të rimëkëmbur sektorin e blegtorisë, duke vendosur 10 mijë euro grant për krijimin e një ferme lopësh si dhe përjashtimin e tyre nga taksat.

Postimi i Metës:

Është koha të rimëkëmbim blegtorinë.

10 mijë euro grant për krijimin e një ferme lopësh.

Përjashtim nga taksat për 5 vite.

EMISIONET