KAS rrëzon kërkesën e "BF" për rihapjen e kutive të bashkisë Rrogozhinë

KAS rrëzon kërkesën e "BF" për rihapjen e kutive

KAS ka rrëzuar sot kërkesën e koalicionit "Bashkë Fitojmë" për rihapjen e kutive dhe rinumërim të QV-ve në bashkinë Rrogozhinë.

Megjithatë KAS, kërkoi prova të plota lidhur me manipulimin e votave dhe nëse koalicioni "Bashkë Fitojmë" i dorëzon në kohë, ata do të rihapin çështjen.

Seanca tjetër do të caktohet ditën e hënë ora 13:00.

EMISIONET