Ilir Meta takohet me Kryetarin e Bashkisë së Ljubljanës, Zoran Jankoviç

Ilir Meta takohet me Kryetarin e Bashkisë së Ljubljanës, Zoran

Presidenti i Partise se Lirise, Ilir Meta takohet me Kryetarin e Bashkise se Ljubljanes, z.Zoran Jankoviç.

Shumë i lumtur të takoja sot në Ljubljanë, në kryeqytetin e gjelbër të Europës dhe botës, Kryetarin e Bashkisë, z.Zoran Jankoviç. 

Me të tillë politikanë dhe kryebashkiakë të përkushtuar ndaj mjedisit, gjelbërimit, shëndetit dhe jetës së qytetarëve ne mund të shpëtojmë qytetet tona dhe njerëzimin.

EMISIONET