Gurakuqi: Vizita e Cameron në Shqipëri, shumë e rëndësishme në aspektet strategjike

Historiani, Romeo Gurakuqi i ftuar në emisionin ‘’Ora e Betit’’ në Ora News u shpreh se vizita e Cameron në Shqipëri është një vizitë shumë e rëndësishme.

Gurakuqi: Deri para orës 18:00 ku Sunak doli dhe bëri deklaratën e famshme për shpalljen e zgjedhjeve me 4 korrik , unë do ti përmbashesha linjës se vizita e lordit Cameron  në Shqipëri është një vizitë shumë e rëndësishme.

Për shkak se bëhet fjalë për ish kryeministrin e Britanisë, sot është aktualisht ministër i punëve të Jashtme.

Vizita e tij ishte e rëndësishme për ne.

Për aspektet strategjike dhe Shqipëria në aspektet e qëndrimit strategjik ka qenë në linjat e duhura në aspektin e koalicionit Perëndimor.

EMISIONET