Berisha mund Bashën/ Vula dhe logo e PD i takon Rithemelimit, lihet në fuqi "Zhukri"

Vula dhe logoja e PD-së i takon Sali Berishës. Kështu ka vendosur sot Apeli lidhur me çështje që ka mbi 2 vite që mundon partinë më të madhe opozitare. 

Trupa gjyqësore e Apelit u tërheqmë  në dhomën e Këshillit për të dhënë vendimin në lidhje me kërkesat dhe parashtrimet e bëra në seancën për çështjen e vulës dhe logos së Partisë Demokratike.

Trupi gjykues përbëhet nga relatore Alma Ahmeti e anëtarë Iliba Bezati dhe Elona Toro.

Ivi Kaso, përfaqësues ligjor Partisë Demokratike kërkoi që në nisje të seancës për vulën e Partisë Demokratike mos pranim të ankimit të Enkelejd Alibeajt.

Gjykata është tërhequr në dhomën e këshillimit për vendim përfundimtar.

EMISIONET