Asambleja e PS-së, raporton i pari qarku i Tiranës, rezerva për Kavajën

Asambleja e PS-së, raporton i pari qarku i Tiranës, rezerva për
foto ilustruese

Në asamblenë e PS ka raportuar i pari qarku i Tiranës.

Drejtuesi i qarkut se bashku me drejtuesit e degëve përkatëse kanë raportuar lidhur me punën e tyre deri më tani.

Mësohet se rezerva kanë pasur për Kavajën, duke u nisur dhe nga fakti që kanë humbur zgjedhjet e 14 majit.

Kryeministri Rama ka kërkuar nga drejtuesi i qarkut Erion Veliaj, emrat e anëtarëve të degëve për të marrë masa.

Aktualisht po raporton qarku i Beratit.

EMISIONET