A e ka kërcënuar Ahmetajn? Përgjigjet Rama: Nuk komentoj dikë që ka punë me drejtësinë

Kryeministri Edi Rama nuk ka pranuar të komentojë deklaratat e ish-numrit dy të qeverisë, Arben Ahmetaj, i cili ndër të tjera tha se është kërcënuar ngga Rama.

Ky i fundit tha pas mbledhjes së Asamblesë së PS se drejtësisë duhet t’i jepet mundësia të bëjë punën e pashqetësuar nga komentet e askujt.

“Partia Socialiste e ka shumë të qartë pozicioinin e vet, ju mund të pyesni sa herë të doni, mund të komentoni sa herë të doni është liria juaj, por është detyra jonë që drejtësiësë t’i japim të gjitha mundësitë të bëjë punën e vet e pashqetësuar nga pushteti ekzekutiv dhe as nga komentet e atyre që përfaqësojnë Partinë Socialiste. PS nuk bën komente mbi komentet e dikujt që ka punë me drëjtëesinë. Kjo vlen për të gjithë dhe kjo nuk do të ndryshojë”, tha Rama. 

EMISIONET