"70 vite pas në raport me BE-në", Tabaku për BERZH: Domosdoshmëri reformash ekonomike, liri tregu dhe...

"70 vite pas në raport me BE-në", Tabaku për BERZH:

Deputetja demokrate, Jorida Tabaku ka reaguar pas raportit të BERZH se Shqipërisë, ku theksohej se do t’i duhen deri 70 vjet për të arritur standardet e jetesës së BE-së.

Tabaku shprehet se ka domosdoshmëri për reforma ekonomike, liri tregu dhe revolucion infrastrukturor.

“Shqipëria 2024 sipas BERZH:

– Qeveria më e keqe dhe pak transparente që prej 2018

– Vendi me nr më të lartë të emigrantëve.

– 50% e popullsisë kërkon largimin nga vendi

– 1 nga 14 vendet me performancën më të keqe në infrastrukturë

– Dështim i plotë në IHD

Rezultati? 70 vite pas në raport me BE-në! Domosdoshmëri reformash ekonomike, liri tregu dhe revolucion infrastrukturor.”, shkruan Tabaku.

EMISIONET