Polici hero hidhet mes flakëve për të shpëtuar gruan: Duhet të bëja diçka, jeta e saj varej nga unë

Një oficer në Kaliforni është kthyer në heroin e ditës pasi i shpëtoi jetën në gruaje e cila ishte duke luftuar me flakët.  

Aksidenti ndodhi pranë autostradës I-80 afër Davis, Calif, dhe makina me gruan brenda u përfshi nga flakët.

Menjëherë polici shkoi në vendngjarje dhe tërhoqi gruan nga makina e cila do të shpërthente në pak sekonda.

Policia Cpl. Pheng Ly thotë se dëshmitarët kishin ndaluar për të ndihmuar në rrëzimin, por askush prej tyre nuk u tregua i gatshëm të guxonte flakët.

"E kuptova që jeta e saj varej nga veprimet e mia në 30-60 sekondat e ardhshme dhe unë duhej të bëja diçka menjëherë."- shtoi ai.

EMISIONET