Për vendimin e SPAK ndaj Presidentit të Yldon Media Group, Ylli Ndroqi ka reaguar dhe gazetarja Fiori Dardha.

Përmes një postimi në Facebook, ajo shkruan se hakmarrja nda tij, po kushton frikë presion dhe pasiguri tek gazetarët.

Eshte hera e dyte brenda 5 vjetesh qe pushteti vendos nen sekuestro nje media kritike ndaj tij. Hakmarrja e pare personale ndaj Beketit po na kushton 109 milione euro.

Hakmarrja e dyte personale ndaj Ylli Ndroqit, tani, po kushton frike, presion, pasiguri tek gazetaret, tek pronaret e mediave, tek qytetaret.

Sot jemi me pak te lire!