Pogradeci i mbuluar nga dëbora dhe ngricat

Pogradeci përpos mbulimit nga dëbora, ditën e sotme është zgjuar edhe nën “pushtetin” e ngricave.

Foto: LSA

FOTOGALERI TJERA

Rreth e rrotull Rozafatit

04/03/2021 - 08:48

Marsi i luleve

01/03/2021 - 12:11

Vaksinohen personalitetet

21/02/2021 - 15:08
Kosova voton për të ardhmen
14/02/2021 - 18:45