Një magazinë zjarri në fshatin Çërravë në Pogradec u përfshi nga flakët ditën e sotme (31 gusht).

I menjëherëshëm ka qenë reagimi i zjarrëfikëses të cilët bënë të mundur shuarjen e flakëve.

Fatmirësisht nuk kishte të lënduar në njerëz por vetëm dëme materiale.

Nga zjarri rrezikoheshin dhe banesat pranë por ndërhyrja e zjarrëfikeses bëri të mundur shuarjen e flakëve.