"Po na përgjojnë për vota" Qytetarët të shqetësuar: Ata dinë sa lekë ke, madje sa dashnore ke”

"Po na përgjojnë për vota" Qytetarët të

Gjurmimi i zgjedhësve nëpërmjet sms dhe thirrjeve në celularët private të tyre, është tendenca që po përdoret nga stafet elektorale të partive politike për hartimin e një regjistri paraprak, i cili i siguron atyre projesionin për votën e 25 Prillit.

Lexo edhe- Databaza e votave, Meta: Skandaloze, po shantazhohen votuesit, SPAK të hetojë

 Me nisjen e fushatës elektorale mesazhet dhe telefonatat e përdorura për qëllime politike, janë të shumta. Qytetarët shprehen të shqetësuar në lidhje me këtë çështje.

“Të gjithë na kanë marrë, na e kanë sjellë në majë të hundës” thotë një qytetar.

“Vijnë sat ë duash, ca nga PS ca nga PD ca nga OJF”  thonë të tjetër.

Ngrenë dyshime se po u përdoren të dhënat personale që kanë dorëzuar në portalin e-Albania, gjatë pandemisë kur kishin nevoje për ndihmë.

“Po keqpërdorin të dhënat që kemi dhënë ne në e-albania” tregon një qytetar.

Kjo strategji sipas tyre nuk është e duhura.

“Ata kot marrin se ne e kemi vendosur kë do të votojmë”

Ka dhe nga ata qe ndihen si në përgjim.

“Dinë numrin. Ata dinë sa lekë ke, madje sa dashnore ke”

PS keqpërdor të dhënat e qytetarëve në e-Albania, SPAK nis hetimet

EMISIONET